Jag har haft ett par väldigt underliga veckor som i huvudsak präglats av en högst ofrivillig översvämning. Bortsett från att den var både onödig och synnerligen uselt hanterad så har den inneburit en väldig massa krångel. Framför allt har den tagit en massa energi. Jag trodde inte jag hade någon kvar, men jag blev överbevisad.

Sviterna efter ett översvämmat källarförråd är fortfarande kvar. Sakta men säkert kommer ordningen tillbaka. En stor anledning till det är att jag helt enkelt kastat bort väldigt mycket. Det som är kvar tänker jag vara extra rädd om. De närmaste dagarna tänker jag dock vara mest rädd om mig själv.

Det rör upp en hel del känslor att gå igenom gamla saker. Att göra det tillsammans med en oro att de blivit förstörda ger en väldigt emotionell resa genom minnen. Jag har inte gjort den resan utan att påverkas. Oj, så mycket jag tänkt och känt de här veckorna.

Ett litet tips om du gästar Falun: besök Bishops Arms. Konceptet finns runtom i Sverige. Här i Falun har man dessutom den goda smaken att spela Jellyfish.