Namn: Magnus Stålberg

Född: 10 oktober 1970

Yrke: Copywriter

Bor: Falun

Kreativitet och nyfikenhet. När jag tittar på var jag är idag, och på vad jag jag gjort genom åren, så är det de två egenskaperna som präglat det mesta jag gjort. De är mina drivkrafter. Det har inte spelat någon roll om jag varit inköpare, IT-ansvarig eller travjournalist. I samtliga fall har jag använt kreativitet och nyfikenhet för att hitta lösningar på problem och för att utveckla de verksamheter jag varit i.

När jag 1996 startade travsajten TravNet berodde det på att jag ville testa vad internet var. Det var början på en väldigt spännande resa. När jag lämnade TravNet 2002 var den Sveriges största nyhetssajt för travsport.

Idag är jag copywriter på Gobolito, en reklambyrå med säte i Falun. Att livet inte alltid blir som man tänkt sig är något som även jag erfarit. När jag var 15 år ville jag jobba med reklam när jag "blev stor". Vägen dit blev lång, av flera orsaker. Tjugo år senare kom jag dock till slut fram till reklamen, och där är jag nu.

Vad jag tycker, tänker och anser kan du läsa i min blogg dagligen. Hör gärna av dig om det är något du undrar. Om du har ett projekt som behöver en kreativ idéspruta är jag bara ett telefonsamtal bort.

Jag är även fotograf Magnus Stålberg och du kan se mina bilder på bilderavmig.se

Magnus Stålberg