Fika på jobbet, med många runt bordet. Jag hade glömt hur uppfriskande det är. Förra måndagen gjorde jag första arbetsdagen i våra nya lokaler som ligger i Gamla Brandstation i Falun. Därmed var det också premiär för att fika med andra. Jag konstaterade att det var åtta år sedan senast. Vintern 2002 var senaste gången jag hade ett jobb där jag fikade med flera stycken. Inget ont om min kollega Markus, men på två blir det inte så kreativa fikapauser efter en tid.

Tack vare en av förra veckans fikastunder tipsades jag om en SVT-dokumentär som handlat om Obamas fotograf. Den dokumentären var den bästa på länge. Se den.

Jag har väldigt höga förväntningar på den nya Cornelis-filmen.

Så mycket bättre fortsätter att vara det bästa på teve just nu. Petra Marklund fortsätter att imponera. Di Leva fortsätter att visa sin storhet. Christer Sandelin fortsätter att göra så att jag hela tiden skruvar på mig i soffan.

Jag gläds alldeles extra idag. Min gode vän Jerker vaknar upp som svensk mästare. Jag tyckte så synd om honom förra året när AIK tog titeln. Nu får han känna hur det känns. Grattis till Jerker och "di blåe" - det gjorde ni bra!