"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA". Det meddelandet poppade upp när jag startade MSN i morse. Den här länken ackompanjerade meddelandet. Det var travtränare Fredrik som skickade det. Han och jag har samma uppfattning om Linda Skugge. Man kan säga att vi inte gillar henne.
  Expressen gör en stor sak av Skugge slutar blogga. Man har till och med gjort en saftig krigsrubrik: "Det nya näthatet". Mer korkat än så här blir det nog inte. Jag har den största respekt för att Linda Skugge känner sig utsatt, men det är också den enda sympati hon får. Linda Skugge är själva personifieringen av verbala angrepp. Hon har gjort sig ett namn på att att angripa andra människor, inte sällan med väldigt grova ord. Nu är uppenbarligen Expressens mål att göra henne till en martyr. Det är inget annat än oförskämt gentemot alla de som verkligen drabbats av mobbare och hat på internet. I vissa fall är det dessutom oförskämt mot de personer som Linda Skugge själv mobbat i sina krönikor. Att Skugge själv inte förstår att hon själv är en mobbare, det har hon bevisat mer än en gång.
  Sommaren 1994 var Fotbolls-VM i USA. Den var också Crash Test Dummies platta God shuffled his feet. Jag har börjat lyssna på den igen. Det är en fantastiskt bra platta - och minnena som följer den är underbara! Anders och jag åkte runt i hans morfars bruna Volvo 343 och ägde sommaren.
  Idag ska vi ta promotionbilder för ett mycket spännande projekt. Studion är bokad klockan 17.00 och jag återkommer med mer information, och förhoppningsvis riktiga snygga bilder.
  Och, nej, jag tänker inte sluta blogga - inte ens om de jag skäller på skulle höra av sig.