Läser i Expressen att det är "LIVE-BOOM" (jo, det ska vara med versaler) i Sverige. Biljetter till arenor och spelställen tar slut snabbare än någonsin. Nåja, snabbare än på väldigt, väldigt länge i alla fall. Är någon förvånad? Musik är bäst live (det är bara dålig musik som inte är bäst live) och när man nu kan ladda hem musik gratis så har folk råd att gå på konsert istället.
  Självklart är detta framtiden. Det var inte svårt att förutspå för fem-sex år sedan när nerladdningen på nätet började ta fart. Framtidens artister kommer att tjäna pengar på att framföra sin musik och ge lyssnarna verkliga upplevelser. Musik på skiva är det ingen som betalar för om några år. Den laddas ner från nätet - troligen gratis, eller åtminstone nästan gratis.
  Ibland har man rätt - ibland har man fel. För sju år sedan förutspådde jag det vi nu ser. Å andra sidan förutspådde jag även att Södertälje skulle ta SM-guld i hockey innan 2005. Det gjorde de inte. Vill man vara snäll kan man säga att de var nära ...